Monday, May 14, 2012

After Nearly 1 Year.. (Part 1)

Salam semua,
Selepas hampir 1 tahun blog ini tidak ber"update" akhirnya hari ini telah dipilih oleh aku untuk update apa sahaja yang aku ada atau apa yang aku dapat selama 1 tahun ini. Sebenarnya, bukan aku dah berhenti mengambil gambar cuma masa tidak mengizinkan aku untuk melakukan aktiviti ini. DSLR aku pun yang dah hampir setahun lebih pun "shutter count" nya pun tidak mencecah lebih 5K. Kalau dulu dalam setahun sahaja dah hampir 20K dah. Ini betul-betul menunjukkan aku sudah makin sibuk ataupun aku makin malas untuk cari masa untuk buat benda-benda ini. Sekarang ini pun DSLR aku itu aku selalu bagi kawan-kawan aku guna sebab mereka hendak guna untuk tugasan mereka. Bagi aku pinjam la kan janji tak rosak sudah la kan.. hehe.. dari DSLR itu berhabuk baik bagi pinjam sekurang-kurangnya berguna la juga kamera itu kan. Aku dah cukup dah ayat-ayat di atas sebagai mukadimah untuk post ini yang muncul kembali setelah 1 tahun menghilangkan diri..Hehe.. Kali ini aku cuma nak upload gambar-gambar yang baru aku "shoot" di London, UK. Harap anda semua komen la untuk tingkatkan kelemahan diri aku ini.. Aku ini masih banyak lagi yang belum mahir dalam bidang fotografi ini. Harap anda semua "enjoy"!!!!




Maaf la ka banyak lak uploadnya.. Hehe.. Ini baru part 1.. ada lagi satu part ye.. Nantikan.. 

p/s: tolong komen komen la ye :D

PEACE!!!

4 comments:

secret lover said...

awesome-MOST :)
-fint-

hikari & yami said...

tq fint.. :)

MUJAHID said...

erkk...(kira komen gak kan)
hahaha..nais..

hikari & yami said...

aik??? lpe ko pun ad google account.. hehe.. ok2.. tq2.. hehe..

Followers

About Me

My photo
My name is Afiq. Just finish my study at UTM Skudai.

Archives